CINE ESTE CRINA ARION

Salutare!
Numele meu este Arion Crina -Ramona si sunt antreprenor de 2 ani.
Am pornit in aceasta lume antreprenoriala, din dorinta de a avea o viata mai buna.
Ma saturasem sa muncesc doar ca sa pot sa supravietuiesc si sa imi platesc existenta, sa ma uit la copii cum cresc, iar eu sa pierd majoritatea momentelor importante din viata lor.
Chiar imi doream sa fac o schimbare semnificativa in viata mea si a familiei mele.
Si pentru ca atunci cand declansezi intentia in Univers, lucrurile se intampla.
Am pornit o colaborare cu o firma internationala …. Recunosc ca nu mi-a fost usor sa fac trecerea la o alta mentalitate, sa invat noi abilitati si sa imi ies din zona de confort … si toate acestea in timp ce incercam sa fiu cea mai buna care puteam fi la locul meu de munca.
Dar uitandu-ma in urma, pot sa iti spun ca a meritat cu varf si indesat …si ma bucur ca am luat deciziile potrivite la timpul potrivit.
Pentru ca atunci cand suntem sanatosi nu prea ne dam seama de lucrurile importante din viata noastra si mai ales nu ne dam seama cat de imperios este sa avem optiuni …
Iar cand un AVC ischemic, m-a lovit (anul acesta in Aprilie) am fost recunoscatoare pentru drumul, ales in urma cu 2 ani.
Asa ca pasiunea mea astazi este sa ajut cat mai multi oameni sa isi creeze optiuni financiare si stilul de viata pe care si-l doresc.

PE CINE AJUTA, CRINA ARION

Vreau sa fiu omul care inspira orice persoana care isi doreste sa isi schimbe viata, omul care te ia de mana si te ajuta sa te auto-depasesti, care merge impreuna cu tine spre viata aia la care visezi, dar nu indraznesti sa speri, nu o sa fie usor, nu o sa se intample peste noapte,dar sunt convinsa ca impreuna vom reusi.
Vreau sa fiu persoana care te ridica de cate ori cazi, care crede in tine chiar si atunci cand tu nu mai crezi, care merge inainte indiferent de piedici si daca e nevoie o sa te trag taras sa ajungi sa iti indeplinesti visurile, nu o sa te las sa renunti pentru ca singurele piedici adevarate sunt in mintea ta, iar daca eu am reusit inseamna ca te pot ajuta si pe tine sa reusesti.
Daca ai simtit macar 1 secunda in viata ta ca vrei mai mult de la tine, de la univers, de la viata,indrazneste sa faci urmatorul pas si urmatorul si urmatorul..pana ajungi acolo unde iti doresti.
IUar daca crezi ca te pot ajuta, nu ezita sa imi ceri ajutorul...impreuna facem drumul mai lin.
In final, vreau sa te las cu un singur gand: noi alegem cum ne traim viata si cum ne simtit fata de ce ni se intampla!
Iar daca tu esti una dintre persoanele, care cauta aceste lucruri in viata ei, atunci lasa-mi un mesaj privat si sunt bucuroasa sa impartasesc cu tine, pasii facuti de mine ... si care ar putea fi si solutia pentru tine ... sau nu