1. Afacerea ideală se derulează la scară planetară și nu doar în imediata vecinătate.

Cu alte cuvinte, ea beneficiază de o piață globală, nelimitată.

2. Afacerea ideala ofera un produs /serviciu care satisface o cerere neelastica/ o cerere neelastica se refera la un produs / serviciu ,de care lumea are nevoie sau si-l doreste aproape la orice pret.

3. Afacerea ideala ofera un produs care nu poate fi usor copiat/contrafacut . Asta inseamna ca produsul este unicat sau protejat prin brevetele proprii.

4. Afacerea ideala necesita un efort mimimal de munca angajata .Cu cat este nevoie de un personal mai redus ,cu atat mai bine.

5. Afacerea ideala opereaza cu cheltuieli minime. Ea nu necesita un sediu costisitor . Ea nu are cheltuieli mari cu electricitatea ,reclama ,inregistrarea legala, angajatii sau dotarile .

6. Afacerea ideala nu necesita cheltuieli mari sau investitii majore in echipament sau produse.Cu alte cuvinte ,ea nu -ti imobilizeaza capitalul .

7. Afacerea ideala favorizeaza platile imediate . Cu alte cuvinte ea nu-ti imobilizeaza capitalul datorita unui sistem de plati la termen lung sau complicat .

8. Afacerea ideala este cat mai independenta de diversele reguli sau restrictionari guvernamentale .

9. Afacerea ideala este portabila sau usor de deplasat. Asta inseamna ca poti sa-ti iei afacerea cu tine ,oriunde vrei sa mergi .

10. Afacerea ideala satisface nevoile tale intelectuale si promoveaza dezvoltarea personala si excelenta. Nimic nu se compara cu a fi entuziasmat de ceea ce faci .

11. Afacerea ideala iti confera timp liber. Cu alte cuvinte ea nu reclama munca intensa si atentie concentrata timp de 12,16….sau mai multe ore zilnic .

12. Afacerea ideala este una in care venitul tau nu se limiteaza la realizarile proprii (multiplicare ). In afacerea ideala poti avea 10.000 sau mai multi clienti la fel de usor poti avea unul singur .

Voi care credeti ca este afacerea ideala? Haideti sa ne auzim in comentarii .


Leave a Reply