7 legi ale prosperității de la Randy Gage. Cele șapte legi ale prosperității

1. Legea goliciunii

Dacă aveți nevoie de pantofi noi, aruncați-i pe cei vechi. Dacă aveți nevoie de haine noi, curățați-vă dulapul. Trebuie să participe în mod voluntar la stereotipurile tale.

2. Legea circulației

Fii pregătit să dai drumul la ceva ce deții pentru a obține ceva ce îți dorești.

3. Legea imaginației

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta. Faceți o descriere a zilei dvs. ideale și nu o arătați nimănui altcuiva decât cel în care aveți încredere. Păstrați această descriere undeva la îndemână și citiți-o în timp liber.

4. Legea creativității

O persoană poate atinge prosperitatea prin energia gândirii, a intuiției și a imaginației sale.

5. Legea retribuirii și primirii

Dacă dai ceva, atunci se întoarce de zece ori. Când primiți beneficii, este foarte important să le împărtășiți cu alții. Dacă ai un cadou și nu îl folosești, atunci îți insulti esența divină. Pentru a fi respectuos cu abilitățile tale, trebuie să te bucuri de daruri și să le împărtășești cu alții. Dacă faci acest lucru, aduci și mai multe beneficii vieții tale.

6. Legea zecimii

Universul își va lua întotdeauna zeciuiala. Aceasta este doar o lege a recunoștinței pentru sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Nu știi niciodată cum îți va reveni zecea. Banii sunt o întâmplare frecventă. Dar ea poate veni și sub formă de împăcare cu cineva, cu noi prietenii, sub formă de recuperare etc.

7. Legea iertării

Dacă nu poți ierta oamenii, nu poți accepta averea ta. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și poate găsi un loc în ea. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te devorează și nu îți dau odihnă.


Leave a Reply