Ce este marketingul de rețea? Ce este Network Marketing?

Marketingul în rețea (cunoscut și sub denumirea de marketing în echipă) este un model de afaceri eficient și dovedit, care folosește recomandările personale pentru promovarea și comercializarea produselor sau serviciilor unei companii.

Compania cu care lucrez ,este o companie bine stabilită, structurată de marketing în rețea, concepută pentru a permite membrilor noștri să își dezvolte propria afacere independentă. În loc să investească sume mari în publicitate, recompensează cu generozitate oamenii pentru că au împărtășit produsele sale și oportunitățile de afaceri cu alții. Organizăm ceremonii periodice de premiere în care membrii noștri sunt răsplătiți pentru rolul lor în in aceasta companie .

Această structură profitabilă de afaceri oferă numeroase avantaje financiare incredibile pe care modelele tradiționale de afaceri nu le pot corespunde.

Deține-ți propria afacere cu oportunitatea de marketing pentru rețea in aceasta companie .

Marketingul în rețea cu Compania , vă permite să vă bucurați de libertatea și flexibilitatea deținerii propriei afaceri. Ca antreprenor, trebuie să alegeți unde și când doriți să lucrați. În loc să muncești din greu pentru a-ți îmbogăți șeful, toată munca grea pe care o depui îți aduce beneficii datorită schemei de stimulare pentru Companie .

Niciun risc. Costuri aeriene minime.

Întreprinderile tradiționale costă de obicei multe mii de lei pentru a stabili și de multe ori implică intrarea în datorii. Începerea propriei afaceri de marketing în rețea înseamnă că nu trebuie să împrumutați bani sau să angajați angajați și că veți avea costuri generale generale. Este atat de simplu.

Fără plafon de venit.

Locurile de muncă corporative vă limitează raza de plată în funcție de standardul pieței. Totuși, industria de marketing în rețea nu stabilește cât poți face. Cu cât lucrezi mai greu, cu atât îți cresc premiile financiare.

Care sunt avantajele marketingului în rețea?

Avantajele marketingului în rețea cu Compania , sunt interminabile, de la preluarea controlului sau a programului dvs. până la gestionarea ușoară a cheltuielilor generale. Iată primele zece noastre:

  1. Lucrează după propriul program
  2. Lucrați de oriunde
  3. Fără naveta
  4. Posibilitățile internaționale
  5. Creșterea ta personală
  6. Securitate
  7. Fără angajați
  8. Scalabilitate
  9. Execuții minime
  10. Construiește-ți propriul vis

Cum funcționează marketingul în rețea?

E simplu. În Marea Britanie și Irlanda si Romania ,numai industria suplimentelor de vitamine și minerale valorează 660 milioane lire sterline; sectorul frumuseții este în valoare de 8,4 miliarde de lire sterline, iar prin schema de marketing a rețelelor ,puteți face parte din această creștere.

Partajarea este esențială în ceea ce privește marketingul în rețea. Prin împărtășirea gamei de produse și a oportunității de afaceri cu alții, puteți începe să construiți un venit. Compania , vă va oferi cunoștințele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă lansa afacerea și a fi acolo la fiecare pas al drumului pentru a vă ajuta să reușiți.

Cine poate face marketing de rețea?

Marketingul în rețea este o oportunitate ideală de afaceri pentru oricine dorește să preia controlul finanțelor și care are pasiunea pentru a-și împărtăși cunoștințele și dragostea pentru produsele Forever Living. Potrivit Forbes, mai mult de jumătate din toți baby boomers (76 de milioane) sunt interesați să înceapă propria afacere, iar marketingul în rețea este oportunitatea perfectă pentru acest lucru. Dacă ești încrezător, condus și pasionat, marketingul în rețea este pentru tine, iar potențialul de câștig este nesfârșit.

Consideri că ai mindsetul potrivit pentru a-ţi îndeplini visul, dar ai nevoie de o persoană care să te ghideze cum să ajungi acolo?


Leave a Reply