Sunt cateva lectii pe care le-am primit saptamana trecuta incat nu stiam despre care sa vorbesc. 

Am ales sa vorbesc despre cea care ma implineste fantastic de mult: INCURAJAREA celor din jur…sa o primesc, dar, mai ales sa o dau celor care au nevoie.

Cred ca a fost saptamana cu cele mai multe persoane noi care s-au alaturat echipei mele si incurajarea lor, cand fac primii pasi in afacere, e o munca fantastica. 

Suntem creati pentru relatii, cel putin eu sunt clar…asa ca imi place foarte mult sa ma implic in a felicita si a intampina oamenii noi in echipa. Pe langa asta am si eu destul de multi pe care ii aduc personal si de care trebuie sa ma ocup sa ii echipez atat de bine pentru a-si construi acea afacere care sa le imbunatateasca viata si chiar sa le-o schimba.

Dar, ce faci cand aceste persoane sunt total necunoscute? Cu o zi inainte nici macar nu stiai ca exista si dintr-o data te vezi ca isi lasa visurile si sperantele in mainile tale. Fac tot posibilul sa construiesc cele mai bune relatii cu ele.

Ma uit la persoanele care creaza relatii excelente cu ceilati si ce fac aceste persoane atat de bine? 

INCURAJEAZA.

Si, m-am gandit oare de ce imi vine atat de natural sa incurajez oamenii? Adica, de ce imi vine atat  de natural sa pun curaj in ei? Pentru ca eu am curaj

Poti pune in ceilalti doar ceea ce ai in tine. Cum poti incuraja pe cei dragi, copii, partenerul, membrii echipei cand tie iti lipseste curajul si esti plin de frici?

Imi vine atat de natural sa vad in oameni ca pot sa isi depaseasca fricile pentru ca vad potentialul in ei. Dar, oare ei vad asta? Oare ei vad cat de mult pot? 

Si aici vine partea mea pe care o fac atat de natural: incurajez – adica, le transfer credinta  mea in ei si ii fac sa imprumute din increderea mea pana isi dobandesc propria incedere in ei.

Cred ca oamenii au mult mai mult potential decat cred ei ca au.

Nu stiu ce iti rezerva ziua de maine, dar, un lucru stiu sigur: ai atat de mult curaj in tine incat sa faci fata la tot ce ti se va arata. Esti mult mai mult decat crezi ca esti….Esti mult mai curajos decat crezi ca esti….Pune-te in medii care iti insufla curaj! 

Nu da fata cu provocarile singur !

Hai sa ne incurajam mai mult unii pe altii!

Cu drag,

Crina -Ramona