???? Salut, comunitate! Astăzi discutăm despre o carte care ne transformă înțelegerea asupra afacerilor și a banilor – „Școala de afaceri. Pentru oamenii cărora le place să îi ajute pe alții” de Robert Kiyosaki. Aici sunt șapte idei esențiale:

1️⃣ Kiyosaki explică că o afacere de network marketing poate oferi oportunități valoroase și o cale excelentă de a genera venit, ajutând în același timp și pe ceilalți.

2️⃣ Bogăția adevărată nu constă doar în banii din contul bancar, ci în cât timp poți trăi fără să te îngrijorezi de bani. Cheia este să facem banii să lucreze pentru noi, nu invers.

3️⃣ Emoțiile ne fac umani și pot fi un atu puternic dacă știm cum să le folosim în favoarea noastră.

4️⃣ Succesul se măsoară prin dorință, viziune și modul în care ne raportăm la dezamăgiri.

5️⃣ Investește în dezvoltarea personală și în cunoaștere pentru a-ți crește șansele de succes.

6️⃣ Un mentor bun poate accelera procesul de învățare și te poate ajuta să eviți erorile comune.

7️⃣ Mentalitatea și atitudinea noastră sunt la fel de importante ca și cunoștințele și abilitățile noastre atunci când vine vorba de succes.

Reflectă asupra felului în care te raportezi la bani și la ideea de a începe o afacere. Cum poți folosi emoțiile în favoarea ta în drumul spre succes?

Trimite-mi un mesaj și haide să găsim împreună 30 de minute pentru a discuta cum te pot ajuta.

???? Dacă această postare ți-a fost de folos, nu uita să dai SHARE și să împărtășești cunoștințele cu prietenii și familia. Hai să schimbăm împreună perspectiva asupra banilor!