Network marketing-ul , cunoscut si ca marketing in echipa , este un model de business care se bazeaza pe utilizara personala si recomandarea directa a produselor sau serviciile unei companii.

Comapania este stabila si bine structurata de network marketing , care a luat fiinta din dorinta de a le permite oamenilor sa-si dezvolte propriile afaceri de succes .In loc sa investeasca sume mari de bani in publicitate , compania ii recompenseaza cu generozitate pe cei care impartasesc cu altii beneficiile produselor si oortunitatea de afacere. Acest tip de business le ofera celor care se implica beneficii financiare incredibile , care nu se regasesc in afacerile traditionale .

Fii proprietarul afacerii tale .

Prin network marketing te vei bucura de libertatea si flexibilitatea pe care ti le ofera statutul de proprietar e afacere . Ca antrenor , tu alegi unde si cand vrei sa muncesti . In loc sa muncesti din greu , pentru binele proprietarului companiei , muncesti doar pentru tine .

Fara riscuri .Costuri minime .

E nevoie de foarte multi bani ca sa pui bazele unei afaceri traditionale si de multe ori , un astfel de demers iti aduce si datorii. Sa-ti incepi propria afacere network marketing inseamna ca nu treuie sa imprumuti bani si nici sa faci angajari .Costurile tale sunt minime. Atat de simplu este .

Oportunitati nelimitate de castig .

Salariile pentru job-urile in sistem coporatist sunt plafonate conform standardelor de pe piata de profit . In indrustria network marketing nu exista limita a sumelor pe care le poti castiga .Cu cat muncesti mai mult , cu atat te vei bucura de beneficii financiare mai mari

Vrei sa afli mai multe ?


Leave a Reply