De ce recomandati marketingul in retea ? Parerea lui Randy Gage

Imi plac afacerile imobiliare si vreau sa creez un portofoliu urias. Gratie lor, am obtinut profituri enorme in perioade foarte scurte de timp. In acelasi timp.
Imi place sa fiu gestionar de informatii. Am castigat milioane din asa ceva si stilul de viata care caracterizeaza aceasta afacere este perfect pentru mine.


Totusi al treilea model de afacere este cel pe care il prefer si pe CARE IL RECOMAND TUTUROR.

Network marketingul sau marketingul in retea este ultimul bastion ramas liber in sistemul initiativei libere prin care o persoana obisnuita – fara o investitie mare, fara experienta vasta sau fara prea multa educatie poate inca sa creeze bogatie. Multi oameni fara facultate, fara mosteniri de familie sau fara legaturi suspuse au cladit averi in Network Marketing ( inclusiv eu ).
Imaginati-va ca locuiti in casa pe care ati visat-o dintotdeauna, ca sofati automobilele pe care le-ati visat si ca duceti stilul de viata pe care l-ati visat. Ca petreceti ore minunate alaturi de persoane care adauga calitate vietii dumneavoastra. Ca intreprindeti actiuni importante si ca va sporiti averea in timp ce-i ajutati pe altii sa-si atinga propriile visuri. Asa ceva a devenit o realitate pentru multe persoane ce si-au cladit o afacere de Network Marketing care se desfasoara de acasa.
In aproximativ 10/12 ore pe saptamana, puteti construi o afacere lucrativa din dormitorul sau bucataria apartamentului dumneavoastra. Va puteti alege orele intre care sa lucrati si oamenii cu care sa lucrati, ceea ce este perfect pentru aceeia care trebuie sa jongleze cu programele celorlalti membri ai familiei si cu alte obligatii personale. Aveti avantaje importante in privinta impozitelor si capatati de asemenea ocazia de a calatori spre destinatii incitante si placute. Venitul potential este nelimitat, si inca si mai bine, puteti castiga venit rezidual, care este cel mai grozav dintre toate.
Cladirea afacerii va va placea, deoarece ii veti ajuta si pe altii sa-si construiasca succesul. Va ve-ti alege cu INDEPENDENTA si RASPLATA de a va fi PROPRIUL PATRON, insa in acelasi timp veti avea inapoia dumneavoastra instruirea, resursele si sustinerea pe care le ofera structura unei corporatii majore. Este ca si cum ati detine o franciza, dar fara a trebui sa platiti importantul ei avans initial si permanentele taxe anuale pentru autorizarea utilizarii. Si in timp ce majoritatea populatiei se confrunta cu probleme financiare, afacerea dumneavoastra este atintita spre oportunitati de crestere pe termen lung.


Doresc sa precizez: nu vorbesc despre jocuri piramidale, lanturi de scrisori sau scheme Ponzi. Asemenea escrocherii de genul ” imbogatiti-va rapid ” exista de mii de ani si probabil ca vor mai dainui alte mii de ani. Va prezint aici un model de afacere puternic si dovedit de network marketing. Network Marketingul a inceput practic la sfarsitul anilor ’50, prin companiile de pionerat Shaklee si Amway. Evolutia lor a fost continuata de alte companii ca Nu Skin, Herbalife, Avon, Melaleuca, Angel, Mary Kay si GDI.
In ultimii 20 de ani, domeniul s-a dezvoltat continuu, ba chiar a crescut cu 91% in ultimul deceniu. In prezent, domeniul de Network Marketing de vanzari directe acopera intreg globul, este practicat in peste 100 de tari si continua sa creasca. Este atunci de mirare faptul ca investitori ca Warren Buffett si companii ca Virgin, Remington Industries, Sara Lee si Time Warner cumpara companii de vanzari directe? Ba chiar compania de tip holding a lui Buffett, Berkshire Hathaway, detine acum trei companii de vanzari directe. Iar Buffett a declarat: „Raportand dolar la dolar, este cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata”.

Revista Fortune a denumit domeniul: „secretul cel mai bine pazit din lumea afacerilor”.
Buffett si Fortune nu sunt singurii. Robert Kiyosaki, autorul seriei „Tata bogat tata sarac”, este alt campion al domeniului. El afirma ca afacerea ” ofera oamenilor oportunitatea, cu risc redus si angajare financiara mica, de a-si cladi propriul capital generator de venit si de a dobandii averi mari „. Alt scriitor care lauda beneficiile Network Marketingului este David Bach, autorul bestsellerului Milionarul automat. In cea mai recenta carte a sa, Incepeti tarziu, terminati bogat, el ofera 13 motive pentru care sa va alaturati domniului:
1. In clipa in care va alaturati unei companii de vanzari directe , ati si inceput afacerea.
2. Nu trebuie sa reinventati apa calda.
3. Nu trebuie sa faceti totul singur.
4. Veti fi ajutat sa va extindeti.
5. Veti gasi mentori si experti.
6. Puteti crea venitul pasiv.
7. Va puteti face un cerc nou de prieteni.
8. Nu trebuie sa iesiti la pensie.
9. Puteti ajuta alti oameni.
10. Va stabiliti singur programul de lucru.
11. Vi se reduc impozitele.
12. Inceperea afacerii costa mai putin decat oricare alta.
13. Este o afacere de familie.
Ca si in cazul celorlalte doua modele de afaceri, aveti nevoie de o instruire. Dar in Network Marketing, aveti deasupra dumneavoastra un sir intreg de sposori care au interesul legitim ca afacerea sa va creasca. Ei sunt incantati sa va instruiasca in mod gratuit. Iar investitia este ridicol de mica, in timp ce cresterea in valoare este extraordinara. Unul dintre modurile garantate prin care sa creati bogatie este sa va situati in linia intai a noilor tendinte puternice. Atat Network Marketingul, cat si optiunea muncii de acasa cunosc in prezent o crestere spectaculoasa.
Nu conteaza daca aveti patru diplome universitare sau daca n-ati izbutit sa terminati liceul. Cu Network Marketing puteti construi o masinarie excelenta de venituri reziduale. Sustin acest model de afacere prin comparatie cu celelalte doua din mai multe motive importante. In primul rand, el ofera un nivel mai scazut de costuri de intrare pe piata.


AMPLIFICATI-VA AMPLIFICAREA…Dati-mi voie se va spun ce puteti face pentru a va accelera realmente serios acumularea de bogatie si prosperitate. Incepeti o afacere de Network Marketing si creati o masinarie puternica de lichiditati reziduale. Dupa aceea, Investiti lunar o parte din lichiditatile acelea in finantarea unei afaceri de gestionar de informatii si utilizati o parte din veniturile obtinute pentru a achzitiona proprietati imobiliare. Folositi prima afacere pentru a va crea flux de lichiditati si pe celelalte doua pentru a pune la treaba fluxul respectiv. Practic amplificati amplificarea. Puneti la munca cel mai mare secret al prosperitatii si o faceti in mod exceptional.


Leave a Reply